Agentura Pac

• 1483621255-30954.jpg

17.6

SLAVNOSTNÍ ROZŘAZOVÁNÍ, VÝROBA UNIFOREM A MEGAPÁRTY

Dnes se Padawani dozvěděli, jestli jsou Sithové nebo Jediové, museli se naučit hymnu, pózu na fotku, vyrobit uniformu a popsat planetu, ze které přiletěli. Všechny skupiny úkol zvládly na výbornou, a tak jsme se mohli uchýlit k velice příjemné záležitosti, kterou byla zahajovací megapárty, kterou si děti skvěle užily. Nakonec prošly sprchovou procedurou a teď už jsou ve svých stázových komorách :)

O průběhu jejich výcviku Vás budeme pravidelně informovat zde a nově nás také můžete sledovat takřka živě na Instagramu našeho střediska @poslacbejbe. V průběhu prvních pár dní přidáme fotku každé třídy v uniformě, aby své dítě našel každý. Instagram ale používáme především jako nástroj, který nám velice slušně umožňuje zprostředkovat atmosféru na středisku. Pokud tedy náhodou své dítě na žádné další fotce nebo videu nenajdete, je to z jednoduchého důvodu: snažíme se dětem věnovat především offline a když už něco natáčíme, nechceme aby mobil rušil zážitek. Právě to je důvod, proč na fotkách a videích nemůže být úplně každý. Nechceme nuceně řídit to, co se před objektivem děje. Doufám, že to pochopíte a užijete si to s námi i tak :)

Nechť Vás provází Síla!

thumb_2027_dsc_0936-1560801867.JPG

16.6

Přílet do Galaxie PM976

Dnes všechny děti z planetek ZŠ Masarykova, ZŠ Nový Bor, ZŠ Cyrila Boudy a ZŠ Jirkov v pořádku dorazily do Galaxie PM976 a stali se z nich Padawani. O jejich výcviku Vás zde budeme pravidelně informovat.

Váš Stvořitel